Vi vill vara en kyrka som ser och älskar varje barn! En plats där barnen får känna sig hemma och lära sig om vem Gud är! Till vår kyrka är alla välkomna, oavsett bakgrund. Du behöver inte vara medlem för att vara med och delta i våra samlingar. Varmt välkommen!

Vi har söndagskola varje söndag kl.09:30-10:30. Vi delar in barnen i olika grupper baserat på ålder. Våra grupper heter Pärlan, Skatten och Life. Vill du veta mer? Klicka dig vidare på grupperna nedanför.


Öppna förskolan

Varje måndag kl.09:30-11:30 har vi öppna förskola i kyrkan (nedre plan). Alla barn mellan 0-6 år är välkomna tillsammans med sina föräldrar. Kom som ni är och njut av gemenskapen med andra familjer. Klicka in på Öppna förskolans egna sida för mer information.


Fredagshäng

Varje fredag träffas barn i årskur 4-6 för att hitta på olika spännande aktiviteter. Har du aldrig varit med tidigare är du extra välkommen. Missa inte detta!


Ungdomsgård Verinan

Varje söndag kl. 18:30-20:30 är ungdomsgården öppen. Kom in och häng med dina polare, alla är välkommna! Vi erbjuder fika, airhokeyspel , FIFA och mycket annat kul. Verrinan ligger mittemot Pingstkyrkan.


Läger

Läger är ju det roligaste som finns och församlingen är med och anordnar två läger om året, ett sommarläger och ett sportlovsläger. För mer information, klicka dig in på respektive sida. Uppdateringen sker löpande.-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Då sade Jesus: "Låt barnen komma till mig och hindra dem inte!

Ty himmelriket tillhör sådana.

Matteus 19:14

 

Vi vill på olika sätt förmedla till barnen att det finns en Gud som älskar dem och som vill ha gemenskap med dem.

 

Läs mer om de aktiviteter vi har för barnen på flikarna till vänster.