Sportlovsläger 2018

2018 inbjuder Pingstkyrkan och Equmeniakyrkan i Hovslätt till 3 läger på olika platser. Årskurs 1-3 åker till Ulricehamn 9-11 februari (fredag - söndag v.6) och årskurs 4-6 och 7-9 åker till Hovfjället i Värmland 14-18 februari (onsdag-söndag). Deltagarna i våra läger till Hovfjället kommer åka gemensam buss med två olika boenden.  Sista anmälningsdag är 14/1, vänta inte med din anmälan då det är begränsat antal platser.

LÄGRET FULLT
Just nu är det inga platser kvar till lägret för årskurs 4-6. Om du är intresserad av att följa med så ber vi dig att ändå göra en anmälan i händelse av att någon hoppar av alt att vi har möjlighet att ta med några fler. Ring Fredrik Storsjö 0705456350 om du har frågor.

Hovfjället 10-14/2


Nu har du som går i årskurs 4-6 möjlighet att åka med på sportlovsläger till Hovfjället som ligger strax utanför Torsby i Värmland. Där har vi hyrt IOGT NTO i Vitsand som lägergård.

Vi åker buss från Hovslätt onsdag morgon och kommer hem söndag eftemiddag v.7.

I Hovfjället kommer vi njuta av 4 dagar härlig skidåkning med en känsla av att vara i fjällen.

Förutom skidåkning innehåller dagarna undervisning från bibeln, lekar och tävlingar och naturligtvis härlig lägergemenskap.

Har du ingen skidutrustning så finns det att hyra på plats. Har du aldrig åkt tidigare så är det ett perfekt tillfälle att lära sig.

Kostnaden för lägret är 1690 kr + ev hyra av skidutrustning (liftkort ingår i 1690 kr)
Hel skidutrustning kostar 400 kr för 4 dagar.
Information om betalningen kommer senare.

Är kostnaden ett hinder för att du ska kunna åka med så ber vi dig kontakta oss så hittar vi en lösning.

Mer info kommer efter att anmälningstiden gått ut. Då kommer vi också att vilja ha uppgifter på dig som ska hyra skidutrustning så gör vi sedan en gemensam beställning


.

Anmälan